Skip to main content

MOTOR OG
MEKANIK

  • FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN

FÅ FINGRENE I MASKINEN

Wrooooooom. På fagtemaet MOTOR og MEKANIK finder du ud af, hvordan det er at være mekaniker og arbejde med motorer. Du kommer til at arbejde med reparationer, klargøring og service på biler og andre maskiner. 

Vi prøver mange forskellige praktiske ting, fx. svejsning, brug af håndværktøjer og motoriserede værktøjer til at fremstille forskellige ting. Det kan også for eksempel være servicetjek eller -eftersyn på en bil. Teorien omkring motor og mekanik er en del af det, vi arbejder med på værkstedet.

Det giver sorte fingre og praktisk erfaring med motorer, metal og mekanik.

Kig indenfor på værkstedet og få et smugkig ind i motorrummet. 

KIG IND I MASKINRUMMET

Motor, maskiner, mekanik – og et superhyggeligt værksted med plads til alle og plads til, at lære tingene i dit tempo og på din måde. 

Kig med indenfor på PGU MOTOR og MEKANIK på FGU i Vejen.

Poul, Motor og Mekanik

LÆR MED RIGTIGE
OPGAVER

PÅ MOTOR og MEKANIK lærer vi samtidig med vi arbejder med praktiske opgaver.

Vi makker med biler og motorer og det gør vi både med vores egne biler og for rigtige kunder.  Det er fedt at få fingrene i maskinen – og arbejde med praktiske opgaver, mens vi lærer både håndværk og får viden om teknik.

MOTOR OG MEKANIK

WROOOOOM
SÆT I GEAR

ER DU KLAR TIL AT
FÅ FINGRENE I MASKINEN?

På vores fagtema MOTOR og MEKANIK lærer du at arbejde med motorer, maskiner og mekanik.  På Motor & Mekanik-holdet forbereder vi dig til en uddannelse eller et arbejde inden for autobranchen, cykelmekanik eller metalindustrien.

Vi arbejder med faste opgaver som at reparere biler, motor til plæneklipper og andet. Du lærer at bruge værktøjerne rigtigt og kan blive undervist i værktøjslære, sikkerhed og motorlære.

Som PGU-elev modtager du også undervisning i almene fag som dansk og matematik – og forskellige valgfag. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi og få et kig ind i maskinrummet og se om PGU elev på linjen Motor og Mekanik er noget for dig.

Vi har MOTOR og MEKANIK på FGU i Vejen.

KONTAKT OS