Skip to main content

METAL
VÆRKSTEDET

  • FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN

HER LØFTER
VI JERN

Der er gang i den på metalværkstedet. Der files, svejses, drejes, skæres, måles… og der løftes jern. Ja, vi starter faktisk dagen med lidt morgentræning, før vi får i gang på værkstedet. Her arbejder vi med opgaver for rigtige kunder, mens vi lærer forskellige teknikker og får metallet til at makke ret. Det er en praktisk måde at arbejde med fx matematik.

Kig indenfor i metalværkstedet – her kan du få hænderne i praktisk arbejde og lære samtidig, i dit tempo.

KOM MED PÅ VÆRKSTEDET

Kig med indenfor i metalværkstedet og mød Jack og Lukas, der fortæller om, hvad vi laver på METAL, hvordan en typisk dag er på PGU, og hvad de drømmer om at lave i fremtiden.

Jernmanden Leif

KLOGE HÆNDER FÅR
NOGET FRA HåNDEN

Mange tror ikke, at metal er noget for dem. Men rigtig mange, der har været i “praktik” i vores metalværksted, bliver hængende. Det giver nemlig mening både at arbejde praktisk, lære og arbejde med rigtige kundeopgaver. 

På Fagtemaet METAL har vi det både sjovt og hyggeligt, mens vi lærer at arbejde med de forskellige maskiner og håndværktøj. 

Her kan du lære noget, der giver mening. Og du kan finde ud af, om du brænder for at arbejde med metal i fremtiden – det giver nemlig mange muligheder.

FAGTEMA: METAL

KOM
OG KIG

METAL MED
MULIGHEDER

På METAL laver vi både små og store produktioner af metal. Vi producerer alt fra mange forskellige opgaver for både kunder og skolen.

Du lærer at bruge de forskellige maskiner og håndværktøj på et metalværksted, og du lærer at måle og beregne samt finde ud af, hvilke materialer, der skal bruges til de forskellige opgaver. Som PGU-elev får du også undervisning i almene fag som dansk og matematik og har mulighed for forskellige valgfag.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en snak og et kig ind i værkstedet og opleve, hvad det vil sige at være PGU elev på linjen METAL.

Vi har faglinjen METAL på FGU Vejen.

KONTAKT OS