Skip to main content

KOMMUNIKATION
OG MEDIER

  • FGU KOLDING VEJEN MEDIER OG KOMMUNIKATION - foto
FGU KOLDING VEJEN MEDIER OG KOMMUNIKATION - foto
  • FGU kolding vejen medier og kommunikation tegning FGU kolding vejen medier og kommunikation tegning

SLIP KREATIVITETEN LØS

Velkommen til fagtemaet KOMMUNIKATION og MEDIER. Der er fuld koncentration og rundt ved de store skærme arbejdes der med at udvikle et nyt logo til en kunde. Rundt på opslagstavler hænger masser af idéer og skitser og i studiet bliver der fotograferet løs. 

Du følger en opgave fra layout til færdigt resultat. Vi bruger meget tid ved computeren med forskellige kreative programmer – men arbejder også med tegninger og skitser i hånden.

Vi arbejder med projekter, både korte og længere projekter, med fælles og individuelle projekter og du kommer til at arbejde med hjemmesider. Du laver en præsentations porte folio, som du kan tage med dig, når du er færdig med dit skoleforløb. Vi arbejder både med fælles og individuelle projekter.

Kig indenfor medieværkstedet – her handler det om grafisk design, foto og kommunikation.

MØD MORTEN
UNDERVISER

Morten, underviser på ‘Kommunikation og Medier’

ALLE KAN 
SKABE

PÅ PGU KOMMUNIKATION og MEDIER arbejder vi med hele processen fra idé til virkelighed – og du får afprøvet mange forskellige håndværk fra foto til fritlægning, fra idé til tryk eller web. 

Her kan du lære noget, der giver mening. Og du kan finde ud af, om det er vejen at gå for dig i fremtiden. Du kan måske få en elevplads som mediegrafiker på en virksomhed eller gå videre på kreative uddannelser.  

MEDIER OG KOMMUNIKATION

FÅ EN
SMAGSPRØVE

KOMMUNIKATION og MEDIER
LÆR AT SKABE

På PGU KOMMUNIKATION og MEDIER lærer du at arbejde med alt fra sociale medier, foto, grafisk design, videoredigering og meget mere.

Kommunikation og medier er for dig, der gerne vil fokusere på det kreative. Her kan du lære om grafisk design og arbejde med de programmer, der bruges indenfor eksempelvis reklamebranchen.

Som PGU-elev modtager du også undervisning i almene fag som dansk og matematik – og du har mulighed for at vælge forskellige valgfag. 

Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en snak og en smagsprøve på hvad det vil sige at være PGU elev på vores fagtema KOMMUNIKATION og MEDIER i Kolding.

KONTAKT OS