Skip to main content

MAD OG
ERNÆRING

  • FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN FGU KOLDING VEJEN MAD OG MENNESKER KØKKEN

HER ER DER
GANG I GRYDERNE

Velkommen i køkkenet! Vi er i fuld gang med at tilberede en lækker brunch til alle elever her på FGU. Der bliver snittet, hakket og hyggesnakket. Store mængder bacon steges, og vi er selv med til at bestemme menuen, så der er også hjemmelavet nutella. Fagtemaet MAD og ERNÆRING på PGU findes både i Kolding og Vejen.

Kom og kig ind i køkkenet – her drejer det sig om mad og mennesker. Det handler om dig!

FÅ EN SMAGSPRØVE

Kig med indenfor i køkkenet og mød Marie og Sanja, der er i køkkenet og fortæller om hvordan det er at være PGU elev på fagtemaet MAD og ERNÆRING. Velbekomme.


MØD EN
KØKKENBOSS

Mette svinger piskeriset

HER KAN ALLE
GIVE EN HÅND MED

I køkkenet kan alle være med. Der er mange forskellige og vidt forskellige opgaver – og det er en god og praktisk måde at lære på – ved både at bruge sine hænder og arbejde med noget, der smager.

Her kan du lære noget, der giver mening, og du kan finde ud af, om du får smag for at arbejde med mad og mennesker i fremtiden.

MAD OG MENNESKER

FÅ EN
SMAGSPRØVE

MAD OG MENNESKER
DET GIVER MENING

På vores fagtema “MAD og ERNÆRING” lærer du at arbejde med fødevarer og ernæring. Undervisningen består af både den teoretiske del omkring mad og ernæring, såsom forståelse af energifordeling i fødevarer, reduktion af madspild, planlægning af menuer samt kendskab til sammensætning af fødevarer og råvarer.

Som PGU-elev modtager du også undervisning i almene fag som dansk og matematik.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en samtale samt en smagsprøve på, hvad det vil sige at være PGU-elev på linjen “MAD og ERNÆRING”.

Vi tilbyder både “MAD og ERNÆRING” i Kolding og Vejen.

KONTAKT OS