Skip to main content

Davidsen bygger på unge talenter

Michael Christensen fra Davidsen i Vejen har rigtig gode erfaringer med at have EGU-elever og han brænder for at hjælp unge talenter godt på vej. 

Davidsen er en landsdækkende kæde af byggemarkeder. Den lokale Davidsen i Vejen har af flere omgange haft EGU-elever – og været rigtig glade for det. 

“Jeg nyder at arbejde med unge mennesker der har et uudnyttet potentiale. Det giver stor glæde i kollegagruppen og det er fedt at være med til at forme unge mennesker ud fra ens eget værdisæt” fortæller Michael Christensen.

Og han fortsætter “Vi har som virksomhed et ansvar for at tage et socialt ansvar. Det er en naturlig del af mig som leder, at gøre en forskel for mit personale og EGU-eleverne.
I Vejen har vi valgt kun at have en EGU-elev ad gangen for, at vi kan gøre det godt og har tid og overskud til, at kunne bygge et godt forløb op omkring den enkelte elev.
Vi bruger meget tid og energi på at lave en god og realistisk plan for eleverne, både på arbejdspladsen og i privatlivet.
Vi er stolte af vores elever for de gør det virkeligt godt.

Det betyder meget for mig, at have et godt samarbejde med FGU Kolding & Vejen. Jeg oplever, at der er mennesker der står bag eleven og støtter op. 

For mig betyder økonomien i forløbet ikke noget, men jeg kan godt forstå, hvis bonussen betyder noget for den lille virksomhed.
Jeg prøver som leder at se hvor EGU-eleverne kan passe ind på sigt, også efter endt uddannelsesforløb. Vi har flere funktioner i vores virksomhed og der skal den unge have mulighed for at udvikle sig til at kunne få sit drømmejob.”