Skip to main content

Kristine elsker biler

Nu kører det for Kristine. Hun har fået mulighed for at arbejde med det hun brænder for – og hver dag gøre både kunder, virksomheden – og sig selv glad.

Kristine er 19 år og har altid været udfordret i skolen. Hun har altid haft stor passion for biler – men har ingen drøm om at blive mekaniker. Det kan være svært at finde vej, hvis du ikke lige passer ind i “kasserne”. 

Vi har derfor sammen med Jens Kjelde Auto skabt et helt særlig EGU-uddannelsesforløb til Kristine. Hun er blevet klargørings-elev, hvor hun skal gøre bilerne på værkstedet rene og klar til kunderne. Og hun elsker det og hun trives på værkstedet og sætter en ære i, at du aldrig har set renere biler. 

Det er netop det EGU kan. Skabe muligheder og sikre, at de unge kommer i uddannelse/job. Vores virksomhedskonsulent Anita ser muligheder for både de unge og virksomhederne – og skaber perfekte match.