LÆRERE SØGES > FGU Kolding &Vejen søger lærere.

Vil du være med til at undervise på en ny og spændende uddannelse? Brænder du for unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, er du fagligt stærk og en rummelig og fleksibel lærer med hjertet på rette sted

VI SØGER LIGE PRÆCIS DIG

Til uddannelsesstarten 1. august søger vi lige netop dig, der brænder for at undervise på fremtidens Forberedende Grunduddannelse (FGU).

Vi søger lærere i almene fag som engelsk, dansk, matematik og samfundsfag samt jord- og dyrbrug mm. Desuden hører vi rigtig gerne også fra dig, hvis du har kompetencer inden for specialområdet, FVU eller ordblindeundervisning. Lad os vide, hvad du kan byde ind med.

Din kerneopgave er udviklingen og varetagelse af et relationsstærkt og praksisfokuseret fagligt læringsmiljø, der bygger på en høj grad af differentieret tilgang til dine elever, som sigter på at løfte kompetencerne og forberede dem på beskæftigelse og uddannelse.

Du vil blive en del af et kollegialt fællesskab af undervisere og vejledere, der brænder for deres fag, de unge mennesker og deres udvikling på uddannelsestilbuddet inden for vores tre spor på hhv. AGU, PGU og EGU.

Du får en aktiv rolle i at sætte dit præg på dine fag i en nystartet uddannelse og vil få en meget vigtig rolle i at skabe trivsel og læring for den enkelte elev.
 

DU BRÆNDER FOR DINE ELEVER

Du er udviklingsorienteret, har et stærkt drive og en særlig passion for unge mennesker sammenholdt med et målrettet fagligt fokus på at skabe rammerne for, at de bliver parat til uddannelse og beskæftigelse.

Du ser en høj værdi i, at alle er forskellige og har positive ressourcer, styrker og kompetencer, som vi i fællesskab finder frem og udvikler.

Du brænder for at være med til at tegne fremtidens FGU og formår at skabe optimale rum, rammer og retning for vores unge mennesker.

Du er en troværdig, relationsstærk og nær- værende underviser, der brænder for at udfordre og udvikle den pædagogiske praksis i tæt samarbejde med de unge og dine kollegaer

 

DIN BAGGRUND

For os er det væsentligste, at du brænder for at undervise og samtidig kan skabe en stærk forbindelse til vores elever, der bygger på en høj faglighed. Desuden ser vi gerne, at…

> Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund.
> Du er stærk fagligt, pædagogisk og didaktisk.
> Du har erfaring eller et stærkt ønske om at undervise målgruppen for FGU.
> Du er åben, fleksibel og har stærke relationskompetencer.
> Du ønsker at indgå i et tæt og positivt kollegialt samarbejde om at skabe de bedst mulige rammer for læring og kompetenceløft for vores unge mennesker.
> Du er positiv, rummelig og løsningsorienteret.
> Du kan motivere.

Hvis du kan sige ja til det hele eller blot dele af det, er det dig, vi skal have fat i!

Løn fastsættes på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af baggrund og kvalifikationer.

 

ANSØGNING OG PROCES

Ansøgningsfrist er 1.juni kl. 12.
Send din ansøgning på mail med CV, eksamenspapirer og relevante bilag på mail til Lars@prokol.dk

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Projektkoordinator på FGU, Lars Hornum, Lars@prokol.dk 40 30 48 80.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.