FGU Kolding & Vejen søger lærere

Brænder du for unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, er du fagligt stærk og en rummelig og fleksibel lærer med hjertet på rette sted –  så glæder vi os meget til at høre fra dig!

Vi søger lige præcis dig!

Vi søger almenlærere til vores PGU og AGU i Kolding og Vejen. Vi søger dig, der brænder for at gøre en forskel og undervise unge mennesker.

Vi søger helt konkret lærere i almene fag, der kan undervise i dansk, matematik og engelsk og ønsker at besætte stillinger i såvel Kolding og Vejen. Stillingen vil hovedsageligt være i Kolding. Fagkombinationen dansk og matematik er særdeles interessant for os.

Din kerneopgave er udviklingen og varetagelse af et relationsstærkt og praksisfokuseret fagligt læringsmiljø, der bygger på en høj grad af differentieret tilgang til dine elever, som sigter på at løfte kompetencerne og forberede dem på beskæftigelse eller uddannelse.

Du vil blive en del af et kollegialt fællesskab af undervisere og vejledere, der brænder for deres fag, de unge mennesker og deres udvikling på uddannelsestilbuddet inden for vores tre spor på hhv. AGU, PGU og EGU.

Du får en aktiv rolle i at sætte dit præg på dine fag i en nystartet uddannelse og vil få en meget vigtig rolle i at skabe trivsel og læring for den enkelte elev.

Du brænder for dine elever

  • Du er udviklingsorienteret, har et stærkt drive og en særlig passion for unge mennesker sammenholdt med et målrettet fagligt fokus på at skabe rammerne for, at de bliver parat til uddannelse og beskæftigelse.
  • Du ser en høj værdi i, at alle er forskellige og har positive ressourcer, styrker og kompetencer, som vi i fællesskab finder frem og udvikler.
  • Du brænder for at være med til at tegne fremtidens FGU og formår at skabe optimale rum, rammer og retning for vores unge mennesker.
  • Du er en troværdig, relationsstærk og nærværende underviser, der brænder for at udfordre og udvikle den pædagogiske praksis i tæt samarbejde med de unge og dine kollegaer.
  • Det er meget væsentligt, at du trives i en til tider uforudsigelig hverdag.

Du gør en forskel 

Dit job har en afgørende rolle i at få de administrative områder til at fungere optimalt, så den del af institutionen kører på skinner og er stærkt medvirkende til en veldrevet og velfungerende organisation.

Din baggrund

For os er det væsentligste, at du brænder for at have evnerne i at undervise og samtidig kan skabe en stærk forbindelse til vores elever, der bygger på en høj faglighed. Desuden ser vi gerne, at…

  • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du er stærk fagligt, pædagogisk og didaktisk.
  • Du har erfaring eller et stærkt ønske om at undervise målgruppen for FGU.
  • Du er åben, fleksibel og har stærke relationskompetencer.

Hvis du kan sige ja til det hele eller blot dele af det, er det dig, vi skal have fat i! Løn fastsættes på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af baggrund og kvalifikationer.

Ansøgning og proces

Ansøgningsfristen er 9. december og samtaler forventes afholdt hurtigst muligt herefter.

Send din ansøgning på mail med CV, eksamenspapirer og relevante bilag på mail til Direktør Brian Vittrup brvi@fgukoldingvejen.dk

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder i Kolding Olaf Kristensen 23 31 69 62 olkr@fgukoldingvejen.dk.

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

OM FGU 

FGU – Forberedende Grunduddannelse er fremtidens forberedende uddannelser for unge op til 25 år, der skal gøre dem klar til uddannelse og/eller job via et målrettet fagligt løft, praktisk og virkelighedsnært fokus samt personlig afklaring og styrket motivation.

FGU Kolding & Vejen er beliggende med to skoler i hhv. Kolding og Vejen.