FGU Kolding & Vejen søger en elev Koordinator

Brænder du for unge mennesker, der ikke altid vælger den lige vej, er du fagligt stærk og en rummelig og fleksibel person med hjertet på rette sted –  så glæder vi os meget til at høre fra dig!

Vi søger lige præcis dig!

Vi søger elev koordinator til vores afdeling Vejen. Vi søger dig, der brænder for at gøre en forskel for – og vejlede unge mennesker.

Vi søger helt konkret en koordinator, der er bindeled mellem FGU Kolding Vejen og den kommunale unge indsats (KUI) i Vejen kommune. Du får hovedansvaret for optagelse, fastholdelse og opfølgning på elever. Derover får du en vigtig rolle i at bidrage til elevernes trivsel.

Du vil blive en del af et kollegialt fællesskab af undervisere og vejledere, der brænder for deres fag, de unge mennesker og deres udvikling på uddannelsestilbuddet inden for vores tre spor på hhv. AGU, PGU og EGU.

Du får en aktiv rolle i at sætte dit præg på dine fag i en nystartet uddannelse og vil få en meget vigtig rolle i at skabe trivsel og læring for den enkelte elev.

Du brænder for vores elever

  • Du er udviklingsorienteret, har et stærkt drive og en særlig passion for unge mennesker.
  • Du ser en høj værdi i, at alle er forskellige og har positive ressourcer, styrker og kompetencer, som vi i fællesskab finder frem og udvikler.
  • Du brænder for at være med til at tegne fremtidens FGU og formår at skabe optimale rum, rammer og retning for vores unge mennesker.
  • Du er en troværdig, relationsstærk og nærværende.
  • Det er meget væsentligt, at du trives i en til tider uforudsigelig hverdag.

Din baggrund

For os er det væsentligste, at du brænder for at skabe et positivt samarbejde med kommuner, erhvervslivs og uddannelsessteder, og du at samtidig kan skabe en tydelig struktur for vores personale og elever. Desuden ser vi gerne, at…

  • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har indsigt i det kommunale arbejde med de unge mennesker- gerne specifikt i Vejen Kommune.
  • Du er en kommunikator, og god til at skabe struktur.
  • Du er åben, fleksibel og har stærke relationskompetencer.

Hvis du kan sige ja til det hele eller blot dele af det, er det dig, vi skal have fat i! Løn fastsættes på basis af overenskomst med relevant faglig organisation og på basis af baggrund og kvalifikationer.

Ansøgning og proces

Ansøgningsfristen er den 19. februar og samtaler afholdes den 26. februar.

Ansøgningen sendes i en samlet PDF-fil til skoleleder Jens Søndergaard på jesn@fgukoldingvejen.dk

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder i Vejen Jens Søndergaard tlf 26242786 eller på jesn@fgukoldingvejen.dk

Vi ser meget frem til at høre fra dig.

OM FGU 

FGU – Forberedende Grunduddannelse er fremtidens forberedende uddannelser for unge op til 25 år, der skal gøre dem klar til uddannelse og/eller job via et målrettet fagligt løft, praktisk og virkelighedsnært fokus samt personlig afklaring og styrket motivation.

FGU Kolding & Vejen er beliggende med to skoler i hhv. Kolding og Vejen.